Het nieuwe receptenboek voor salades

 • Maximilian Miller
 • 0
 • 1083
 • 191

Ons nieuwe kookboek is hier! En verwen je met een heerlijke verscheidenheid aan salades en kommen van over de hele wereld. Geniet van knapperige bladsalades, verfijnde groentesalades, eenvoudige aardappelsalades of zelfs veganistische tonijn- en worstsalades.

inhoud

 • Het receptenboek voor salades uit de wereld van salades
 • Het receptenboek bevat 100 pagina's met topkwaliteit foto's
 • Alleen gezonde ingrediënten voor onze salades
 • Onze recepten zullen gegarandeerd slagen!
 • Duurzame hardcover en praktische spiraalbinding
 • Exclusieve recepten in ons receptenboek
 • Neem een ​​kijkje online in het boek Salades!
 • Gerelateerde artikelen

Het receptenboek voor salades uit de wereld van salades

Het nieuwe receptenboek van het Gezondheidscentrum is nu beschikbaar! Deze keer draait het allemaal om de grote kleurrijke wereld van salades. Met onze recepten wordt u de Chef de la Salade. Ten slotte slagen verbanden erin om van elke saladecombinatie een gedicht te maken.

Wat dacht je van een Italiaanse antipastosalade gemaakt met geroosterde groenten met rucola en pijnboompitten? Of met de beroemde Caesarsalade gemaakt van minisla, pittige dadeltomaten, knapperige croutons en aromatische vis - natuurlijk veganistisch en zelfgemaakt.

Onze zachte bietencarpaccio met romige avocado en hartige uienjam is een traktatie voor alle zintuigen, en met onze edamamesalade met spinazie en tempeh is veganistische eiwitverzorging een briesje. Of probeer de flinterdunne speltcrêpes gevuld met asperges in een spinaziebed.

Heeft u liever een huisvrouw? Dan zou onze vegetarische worst-kaas-salade met ingelegde mosterddressing aan uw smaak kunnen voldoen, of onze witte koolsalade, waarvan de uitstekende dressing het de beste koolsalade maakt die u ooit hebt gegeten. 

Het receptenboek bevat 100 pagina's met topkwaliteit foto's

Op meer dan 100 pagina's vindt u 37 uitzonderlijke salade recepten ontwikkeld met passie voor een gezonde keuken. Ze zijn natuurlijk allemaal puur plantaardig en passen perfect bij elke volle en overvloedige voedingsvorm. De meeste recepten zijn glutenvrij of kunnen gemakkelijk glutenvrij worden omgezet.

Centrum van gezondheid
Het kurkuma kookboek
 • 19,90 EUR
 • Literatuur⟩ Kookboeken
Centrum van gezondheid
Base overtollig koken - kookboek
 • 19,90 EUR
 • Literatuur⟩ Kookboeken

U vindt salades in ons receptenboek die zo lekker zijn dat u niets anders wilt eten, salades die zo verzadigd zijn dat ze als hoofdmaaltijd kunnen worden geserveerd, en salades die zulke uitgebreide voedings- en vitale stoffen bieden. dat ze al lang niet meer hun reputatie als klein voorgerecht of als onopvallend bijgerecht waarmaken. Veel van onze salades zijn complete maaltijden die het voor u en uw gezin gemakkelijk maken om een ​​gezond en vitaal rijk dieet te eten.

Alleen gezonde ingrediënten voor onze salades

Salades worden over het algemeen als gezonde maaltijden beschouwd. Vaak zijn ze echter allesbehalve gezond. Ingeblikte ingrediënten, kant-en-klare dressings, suiker, goedkope azijn, laagwaardige oliën, mayonaises of glutamaathoudende kruidenmengsels zorgen ervoor dat veel salades het lichaam meer belasten dan waar het goed voor is.

Met onze saladerecepten echter, vanwege de exclusieve hoogwaardige ingrediënten, niet alleen gezonde salades, maar ook salades, die smaken dankzij de verfijnde kruiden- en ingrediëntencombinatie van het hele gezin.

Onze recepten zullen gegarandeerd slagen!

Omdat onze recepten altijd meerdere keren worden bereid en gecontroleerd door onze chef-koks, zijn ze gegarandeerd succesvol, zodat u kunt vertrouwen op de hoeveelheden en de bereiding.

Duurzame hardcover en praktische spiraalbinding

Net als al onze kookboeken, heeft ons receptenboek ook een duurzame hardcover met spiraalbinding. Het boek is stabiel en gemakkelijk in te klappen, zodat je het elke dag in de keuken kunt gebruiken.

Exclusieve recepten in ons receptenboek

Centrum van gezondheid
Veganistisch salades kookboek
 • 19,90 EUR
 • Literatuur⟩ Kookboeken
effectieve aard
ImmuFit Daily
 • 15,90 EUR
 • Onderwerpen⟩ Immuunsysteem

De recepten in het boek zijn alleen bedoeld voor onze receptenboeklezers, dus niet gepubliceerd in het receptengedeelte van onze website. Natuurlijk niet in ons kookkanaal op YouTube.

Neem een ​​kijkje online in het boek Salades!

Als u ons receptenboek voor salades wilt bekijken, kunt u dat doen in de winkel van Fair Trade Handels AG, waar u het boek ook kunt kopen. Door het boek te kopen, ondersteunt u ons werk en stelt u ons in staat gratis gezondheidsinformatie te blijven verstrekken.

Wij wensen u veel plezier bij het bereiden van onze salades en een gezonde eetlust!

Uw team vanuit het centrum van gezondheid

PS: Als je meer recepten uit onze kookstudio wilt proberen, kijk dan in onze receptensectie of op ons kookkanaal op YouTube.
Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

Nuttige informatie over gezondheid en een gezonde levensstijl!
Tips en nuttige gezondheidsinformatie. Goede voeding en een gezonde levensstijl. Symptomen, ziekten en behandelingsmethoden.