koorts

 • Robert Clarke
 • 0
 • 2305
 • 589

Het menselijk lichaam heeft een individuele temperatuur, die normaal tussen 36 en 37 graden Celsius ligt. Wanneer de temperatuur stijgt, spreekt men eerst van verhoogde temperatuur en later van koorts. Als de lichaamstemperatuur meer dan 39 graden Celsius is, wordt er gesproken van hoge koorts.

inhoud

 • Koorts veroorzaakt een sterke verzwakking van het lichaam
 • Enzymen versterken het lichaam
 • Het dieet is de alfa en omega
 • Vermijd gekookte groenten
 • Levend voedsel brengt energie
 • Gebruik het zonlicht

Koorts veroorzaakt een sterke verzwakking van het lichaam

Voor de conventionele geneeskunde worden geen duidelijke verklaringen aanvaard waarin staat wanneer koorts gevaarlijk en moet worden verlaagd. Er wordt aangenomen dat de temperatuur moet worden verlaagd wanneer de 40 graden Celsius wordt overschreden. Dit geldt zelfs als dat koorts Hoewel het lager is, maar lang duurt of een sterke verzwakking van het lichaam veroorzaakt.

Als de koorts en de vorming ervan moeten worden verklaard, is het noodzakelijk om te beginnen met het metabolisme en de voeding bij de mens. De conventionele voedingsleer verdeelt voedsel in zijn ingrediënten en herkent de drie groepen vetten, eiwitten en koolhydraten.

De sporenelementen en mineralen spelen een ondergeschikte rol. De toevoer van voedingsstoffen aan mensen kan echter in vier groepen worden verdeeld. Deze omvatten de onverzadigde vetzuren, de aminozuren, de enzymen en de vitamines. De bouwmaterialen zijn vitamines, aminozuren en onverzadigde vetzuren.

Enzymen versterken het lichaam

Enzymen dragen de bijnaam "hulpmiddelen" van voeding voor voedingsdoeleinden. Ze zijn verantwoordelijk voor het opbouwen van alle stoffen in het menselijk lichaam die ze dagelijks nodig hebben, waarvoor ze de andere drie hierboven genoemde groepen moleculen nodig hebben.

De enzymen komen voor in het zogenaamde anabolisme, dat wil zeggen in het anabole metabolisme. Enzymen zijn echter ook actief in katabolisme, het afbraakmetabolisme. Hier zijn ze verantwoordelijk voor de afbraak van de uit te scheiden stoffen.

De basisbouwstenen zijn de aminozuren in de voedingsleer. Deze bestaan ​​uit eiwitten. Mineralen en sporenelementen zijn aanwezig in de aminozuren evenals in de andere moleculaire groepen. Als afzonderlijke componenten zijn ze niet te vinden. Eén molecuul spiereiwit bestaat uit ongeveer veertigduizend aminozuurbouwstenen.

Het dieet is de alfa en omega

effectieve aard
Chlorofyl druppels
 • 19,90 EUR
 • Vitaliteit⟩ vitaal en fytochemicaliën
effectieve aard
Eenvoudig schoon
 • 4 weken
 • 49,90 EUR
 • Spijsvertering⟩ colonreiniging

Het wordt als optimaal beschouwd in het dieet, geen dierlijk vlees, maar rauw plantaardig dieet met de aanwezige aminozuren. Het is belangrijk in het dieet dat de voedselcomponenten kunnen worden gebruikt om te bouwen, dus de voedingsstof moet in leven zijn. De levende wordt daardoor geïdentificeerd door het feit dat in alle levende organismen moleculen aanwezig zijn, waarin fotonen voorkomen, dus de basiscomponenten van het licht. Elke kwestie wordt levensvatbaar genoemd als het licht kan opslaan. Licht vult het.

Precies vertaald betekent de term vegetarisch iets dat leeft. De naam komt van het Latijnse woord "vegetus", wat levendig, geanimeerd of vrolijk betekent. Dus alle voedingsmiddelen kunnen vegetarisch worden genoemd als ze licht bevatten, dus ze leven. Het zijn dus niet alleen voedsel, maar alleen voedsel.

Het voedsel dat in de groep levend voedsel valt, kan licht in hun moleculen opslaan. Dit is vooral het geval bij plantaardig voedsel. In de toekomst moet worden gewerkt aan het doen herleven van oude soorten plantaardig voedsel en gebruik. Juist zij zijn in staat om veel licht op te slaan en dus een zeer hoge voedselkwaliteit te leveren.

De beslissende factor is de kwaliteit van de grond waarop het voedsel wordt verbouwd. Een belangrijke helper is om op dit punt te roepen: de aardworm. Hij levert het zogenaamde zwarte goud, de humus, dat zo belangrijk is voor de voeding van de planten.

Vermijd gekookte groenten

Alles wat wordt gedaan bij het bereiden van voedsel, namelijk verwarmen, koken, bakken, braden of pasteuriseren, zorgt ervoor dat het voedsel als het ware gedenatureerd wordt. Het licht is verwijderd en het eten is dood.

Het lichaam stimuleert deze stoffen opnieuw na inname, zodat ze kunnen worden opgenomen in het bestaande levende verband van cellen. Hiervoor moet licht uit de cellen worden verwijderd. Als je naar de hele energiebalans van een lichaam kijkt, laat dit zien dat dit een tekort creëert.

Levend voedsel brengt energie

effectieve aard
Sango Coral
 • 100 g
 • 9,95 EUR
 • Mineralen calcium
effectieve aard
Sango Coral
 • 500 g
 • 37,95 EUR
 • Mineralen calcium

Levend voedsel verhoogt daarentegen de energiebalans. Ze brengen de energie in de vorm van licht mee, die nodig is voor de stofwisseling. In de vorm van glucose wordt pure energie opgeslagen in fruit. Druivensuiker kan in principe worden gezien als gevangen licht, licht dat is gevangen in koolstof en water.

Het bloed in het menselijk lichaam transporteert de glucose naar elke cel. Hier wordt het verbrand in de mitochondriën met behulp van zuurstof uit de lucht.

Het water dat vrijkomt tijdens dit proces wordt gebruikt om schadelijke stoffen te verwijderen, zoals slakken of andere resten van het metabolisme. De aldus vrijgekomen energie, die in alle cellen te vinden is, verhoogt de levensenergie. Druivensuiker, die in de handel verkrijgbaar is in tablet- of poedervorm, voldoet aan deze vereisten

Gebruik het zonlicht

Belangrijk voor de stofwisseling en het energietransport is het zonlicht, dat zelfs gratis is. Planten groeien ook tevergeefs en kunnen het licht van de zon en dus de fotonen opslaan. Dit gebeurt zonder kosten voor loon of andere kosten die worden gemaakt bij de teelt van groenten en fruit.

De vraag is echter of ieder mens in staat is zijn eigen bodem te beheren en dus zijn dieet volledig te weerleggen. In dit geval is de opslageconomie ook belangrijk, omdat er in de winter immers geen planten op onze breedtegraden groeien. Vooral in Zuid-Duitsland is de kennis van deze aandeleneconomie nog steeds zeer aanwezig.

Nu sluit de cirkel eindelijk voor de hierboven genoemde koorts. Enzymen zijn niet altijd hetzelfde, ze zijn afhankelijk van de temperatuur. Ze kunnen werken tot een lichaamstemperatuur van 42 graden Celsius. Het lichaam regelt altijd de temperatuur volgens de huidige situatie en gezondheidstoestand.

effectieve aard
Tarwegrassap poeder
 • 24,90 EUR
 • Supergroen tarwegras
Cosphera
Hyaluron Performance Cream
 • 29,90 EUR
 • Gezichtsverzorging⟩ Anti-veroudering

Als de koorts wordt verlaagd, neemt de activiteit van de enzymen dienovereenkomstig toe, deze is het hoogst bij de optimale lichaamstemperatuur. Wanneer het lichaam de afbraak van ziekteverwekkers aanpakt, hebben de enzymen een hogere omgevingstemperatuur nodig, dus reageert het lichaam met koorts.
Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

Nuttige informatie over gezondheid en een gezonde levensstijl!
Tips en nuttige gezondheidsinformatie. Goede voeding en een gezonde levensstijl. Symptomen, ziekten en behandelingsmethoden.