Sango calcium uit de zee

 • Anthony Leonard
 • 0
 • 981
 • 136

Ooit zou de Japanse Shigechiyo Izumi worden geïnterviewd door een Britse journalist. Het ging over zijn opmerkelijk hoge leeftijd - in feite was hij destijds de oudste persoon ter wereld (115 jaar). Zelfs op zijn oude dag was hij dankzij Sango, Calcium en Co nog steeds in uitstekende gezondheid en werkte hij dagelijks tot zijn 105e verjaardag.

inhoud

 • Calcium van het Sango Marine Coral
 • Met Sango Calcium tot een hoge leeftijd
 • Sango Calcium voor de neutralisatie van zuren
 • Hoge leeftijd dankzij Sango Calcium en Magnesium in natuurlijke vorm
 • Sango Calcium uit het zeekoraal vs. land koraal
 • Sango-verhouding calcium en magnesium
 • Landkoraal lijdt aan milieu-invloeden
 • Kunstmatige additieven beschadigen het Sango Calcium
 • Een donkere kleur duidt op landkoraal
 • De kracht van Sango Calcium uit de zee
 • Verscheidenheid aan mineralen en sporenelementen
 • Hoge biologische beschikbaarheid van calcium uit het zeekoraal van de Sango
 • Milieuvriendelijke afbraak van Sango Calcium

Calcium van het Sango Marine Coral

Bovendien, en verbaasd over de goede gezondheid van andere bewoners, wilde de journalist meer leren en dus kwam een ​​team van wetenschappers naar het eiland. Hier kwamen ze er in studies achter dat het grondwater, dat elke dag werd verbruikt, was verrijkt met het calcium uit het Sango Marine Coral, meer dan in de rest van de wereld.

Met Sango Calcium tot een hoge leeftijd

Het eiland waar deze gezonde en soms heel oude mensen wonen, maakt deel uit van een koraalrif. Opmerkelijk is de structuur van het zich hier voordoen Sango zeekoraal. De constructie van de Sango calcium komt heel dicht in de buurt van die van het menselijk skelet. Regen is verantwoordelijk voor het verwijderen van mineralen en sporenelementen uit de zeekoralen. Dit was de puzzeloplossing: het geconsumeerde water bevatte de heilzame componenten van Sango-koraal.

Sango Calcium voor de neutralisatie van zuren

De Sango Calcium is verkrijgbaar als poeder en capsules. Het zeekoraal van de Sango trok de aandacht van de wetenschappers. Sango en zijn calcium werd onderdeel van intensief onderzoek en toonde al snel hun buitengewone eigenschappen.

Hoge leeftijd dankzij Sango Calcium en Magnesium in natuurlijke vorm

Het Sango-zeekoraal wordt "The One" genoemd omdat het de enige onder de 2500 soorten koralen is die dit speciale effect op mensen kan vertonen. Het komt alleen voor in en rond Okinawa. Shigechiyo Izumi is 120 jaar oud geworden. Zijn manier van leven en het nemen van de Sango Calcium wordt beschuldigd van het bereiken van deze leeftijd. Ondertussen nemen miljoenen mensen over de hele wereld het Sango Coral en vertrouwen ze op hun unieke impact.

Sango Calcium uit het zeekoraal vs. land koraal

Land- en zeekoralen hebben enkele zeer specifieke verschillen. Het landkoraal heeft geen bepaalde ionisatiepotentie, dus het heeft niet zo hoge biologische beschikbaarheid als het Sango zeekoraal.

effectieve aard
Sango koraal met vitamine D3 en K2
 • 24,90 EUR
 • Mineralen calcium
effectieve aard
Sango Coral Tabs
 • 100 tabbladen
 • 15,90 EUR
 • Mineralen calcium

De stoffen waarvan wordt gezegd dat ze het lichaam van de landkoraalsoorten beïnvloeden, worden meestal weer op natuurlijke wijze uitgescheiden, ze verdampen ongebruikt. Bovenal wordt het calcium slechts onvoldoende opgenomen, en dit is zeer belangrijk voor het menselijk lichaam.

Sango-verhouding calcium en magnesium

In het Sango-koraal uit de zee is de verhouding tussen calcium en magnesium 2: 1, zoals het voorkomt in het organisme. Deze verhouding wordt niet gegeven in de Landkorallenarten. Alleen de koralen met de naam Original Sango Sea Coral hebben het gezondheidsbevorderende effect. Wees voorzichtig bij het kopen, omdat veel verkopers de landkoralen proberen te verkopen als zeekoralen.

Landkoraal lijdt aan milieu-invloeden

Natuurlijk lag zelfs het landkoraal van vandaag ooit in het water, maar dit is heel lang geleden geweest. Sindsdien is het blootgesteld aan de lucht en wordt het blootgesteld aan de gebruikelijke weers- en omgevingsinvloeden.

Op het eerste gezicht is het verschil tussen land- en zeekoraal duidelijk in de prijs. Het landkoraal kost slechts een derde van wat nodig is voor een zeekoraal. De reden is eenvoudig: de kwaliteit is lager en de mijnbouw is eenvoudiger. Vaak gebeurt het oogsten van landkoralen "aan de zijlijn". Zoals hierboven vermeld, is de verhouding calcium - magnesium slechter, het is 10: 1 tot zelfs 18: 1, wat te wijten is aan het weer, werden blootgesteld aan de landkoralen.

Kunstmatige additieven beschadigen het Sango Calcium

Proberen de verhouding op een kunstmatige manier te wijzigen, namelijk door magnesium later toe te voegen, bevordert op geen enkele manier de gunstige effecten. Het wordt alleen bereikt dat zowel de ionenpotentie als fossiele energie worden veranderd. Ze zijn verminderd.

Een donkere kleur duidt op landkoraal

effectieve aard
Sango koraal in capsules
 • 22,90 EUR
 • Mineralen calcium
effectieve aard
Sango Coral
 • 100 g
 • 9,95 EUR
 • Mineralen calcium

Het poeder van het landkoraal is ook te herkennen aan de kleur. Het is meestal donkerder dan het zeekoraal, dat overwegend wit is. De donkere kleur wordt opnieuw veroorzaakt door het weer waaraan het landkoraal wordt blootgesteld. Bovendien hoopt het zich op in haar gifstoffen die in de omgeving voorkomen, wat niet het geval is bij het zeekoraal. Sango-calcium uit de zee is grotendeels onbezwaard. Vaak wordt de koraalvorm van mindere kwaliteit verkocht als zeekoraal in capsules.

De kracht van Sango Calcium uit de zee

De Sango Sea Coral is ideaal voor de terugkeer van mineralen in het lichaam en voor de afgifte van schadelijke zuren die altijd in het menselijk lichaam voorkomen. Het is een puur natuurlijk product, wat betekent dat er geen additieven zijn toegevoegd.

Verscheidenheid aan mineralen en sporenelementen

Over het algemeen bevat de Sango calcium en magnesium, evenals zeventig andere mineralen en sporenelementen die in geïoniseerde vorm aanwezig zijn. Het lichaam als geheel, maar ook elke cel profiteert van zowel de organische als de alkalische stoffen, die effectief kunnen zijn bij elke inname van de Sango Sea Coral.

Hoge biologische beschikbaarheid van calcium uit het zeekoraal van de Sango

De biologische beschikbaarheid van calcium uit Sango-zeekoraal is uniek. Na inname migreren de mineralen door het mondslijmvlies naar de bloedbaan en van daar naar de cel, waar ze hun effect onmiddellijk volledig kunnen ontwikkelen. Als het poeder van Sango-zeekoraal regelmatig wordt ingenomen, worden ook de reserves aan mineralen die een lichaam normaal heeft, herhaaldelijk aangevuld. Deze reserves vormen de basis voor een gezond lichaam dat elke dag op topniveau kan presteren. En voor het leven.

Milieuvriendelijke afbraak van Sango Calcium

Belangrijk om te weten. Al meer dan tien jaar promoot de Japanse regering de winning van Sango-zeekoralen. Hij is uitdrukkelijk gewenst. Er is altijd een zeer zorgvuldige mijnbouw en er wordt voor gezorgd dat levend koraal niet wordt beschadigd.
Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

Nuttige informatie over gezondheid en een gezonde levensstijl!
Tips en nuttige gezondheidsinformatie. Goede voeding en een gezonde levensstijl. Symptomen, ziekten en behandelingsmethoden.